Продукти

Acrylcomp- акрилна боя на спрей

Showing 1 - 3 of 17 products in this Category

Боядисването със серията акрилни спрейове ACRYLcomp® е изключително бързо и лесно. Времето за нанасяне е поне три пъти по- бързо в сравнение с боядисването с четка. Благодарение на патентованата дюза, ACRYLcomp® предоставя изключително разпръскване, осигурявайки гладко и равномерно покритие на повърхността и постигане на ярки и наситени цветове само с един слой. Дори и при труднодостъпни места като остри или скрити ъгли, боядисването с ACRYLcomp® става с лекота. Винаги можете да нанесете допълнителен или коригиращ слой, върху мокра или суха повърхност. Качеството на финалното покритие на ACRYLcomp® не отстъпва по нищо на това, нанесено с професионален пистолет. С ACRYLcomp® можете да боядисате почти всички видове повърхности като: дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и много други видове материали.

AutoAcryl- спрей за автомобили

Showing 1 - 3 of 4 products in this Category

AcrylAuto е бързосъхнеща боя на спрей, предназначена за нанасяне върху металните части на автомобила, твърдите пластмаси и джантите. Покривността на един спрей е два пъти по- голяма от традиционните аерозолни продукти. Спрейовете AcrylAuto предоставят изключителен гланц и устойчивост на външни атмосферни влияния, което ги прави напълно сравними с висококачествените лакове и бои за автомобили.

Color-синтетична боя на спрей

Showing 1 - 3 of 9 products in this Category

Серията Color на Maston е мултифункционална, бързосъхнеща алкидна боя, подходяща за хоби употреба. С нея може да се боядисва дърво, камък, метал, стъкло и повечето пластмасови повърхности. Синтетичната боя на спрей е идеална както за вътрешна, така и за външна употреба. Препоръчва се предварително да бъде нанесен филер от същата серия. И още повече- не забравяйте и лака на спрей Color, който гарантира по- добра устойчивост.

Показване на 1–1 от 113 резултата